UA-103664530-1

Otopoets

035 - 624 23 56

Werkzaamheden Otopoets

Polijsten en Waxen

 

Polijsten / Waxen
Krassen in de autolak zijn snel gemaakt. Wat veel voorkomt is een tak die langs de auto glijdt of opspattend grind kan al genoeg zijn om de laklaag te beschadigen.

Interieurreiniging
Voor het reinigen van uw complete interieur of voor het reinigen van een een losse stoel kunt u ook prima terecht bij Otopoets. U kunt os altijd eerst een bericht sturen wat de mogelijkheden zijn.

interieur verzorging  exterieur verzorging


Lakverzegeling van uw ato

 

Lakverzegeling
Lakverzegeling is een behandeling die je autolak voor langere tijd beschermt tegen invloeden van buitenaf (vuil hecht zich minder snel), terwijl het je vierwieler tegelijkertijd van een mooie glans voorziet. In tegenstelling tot een wax is het een acryllaag, die als het ware (machinaal) in je lak wordt gemasseerd. Dit betekent niet dat je de auto niet meer hoeft te wassen.


Uitdeuken zonder spuiten
Kleine deuken kunnen ook uitgedeukt worden zonder de laklaag aan te tasten. Wij vertellen u van tevoren of dit mogelijk is en hoe lang het schadeherstel zal duren. Auto’s van alle merken kunnen hersteld worden bij Otopoets. Stuur een bericht en wij bellen terug voor de mogelijkheden.Ozonbehandeling

Geurverwijdering door Ozon behandeling. Onaangename geurtjes in uw auto kunnen veel oorzaken hebben. Zo kunnen zich bacteriën in het luchtcirculatiesysteem hebben genesteld, aanslag van sigarettenrook, of dat huisdieren die regelmatig meereizen. Buiten het feit dat de auto er niet frisser op wordt, zijn deze zaken natuurlijk niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Niezen en hoesten zijn niet altijd het gevolg van een verkeerd ingestelde klimaatregeling.

Vraag naar de mogelijkheden voor een leenauto