Over Otopoets

Jerry en Marco de Jong zijn de drijvende krachten achter het team van Otopoets. Meer dan driekwart van de professionals die werken bij Otopoets, doen dat al meer dan vijftien jaar!

Jerry, de eigenaar, poetste zijn eerste auto in 1986; hij was toen vijftien jaar jong. Vier jaar later richtte hij Otopoets op en de onderneming groeide door de jaren heen uit tot het grootste autopoetsbedrijf van Nederland met meerdere vestigingen in Midden-Nederland en werkzaam op autobeurzen over de hele wereld. Zijn drive om naast de beste de grootste te blijven, had tot gevolg dat hij steeds minder tijd had om te doen waar zijn hart ligt: autopoetsen. Jerry verkocht daarom onderdelen van zijn bedrijf en werkt vandaag de dag met zijn team op de plek waar het allemaal begon: in de eerste vestiging van Otopoets, in Hilversum. Hij houdt zich vooral bezig met het polijsten van lakwerk, omdat daarin voor hem de grootste uitdaging ligt. Naast Otopoets heeft Jerry een viertal andere bedrijven: één waar exclusieve, unieke motoren worden gebouwd, twee sportscholen en een dansschool.

“Ik beloof en garandeer u dat binnen de poetswereld bij Otopoets het hardst gewerkt wordt aan uw auto. Met ervaring, deskundigheid, plezier en vooral: met passie!”

100% vakwerk

Met passie wordt ons vak uitgevoerd. En dat zie je!

Altijd tevreden klanten

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel

Constante kwaliteit

Dit door ervaring en enorme kennis van auto’s